onsdag 26 mars 2008

Idag har vi varit på bvc, nu väger gumman hela 4.5 kg och har vuxit till sig till hela 56 cm.Fick även medel mot torsken med oss hem så nu ska vi pensla på det en gång om dagen. Så ikväll började vi. M har fixat i källaren, rensat bort bråte och imorgon ska han köra sista lasset med skräp. Härligt, nu ska vi bara planera vart vi ska bygga ett litet förråd samt vart vi ska sätta elcentralen och proppskåpet. Har även hunnit med en sväng till Emil och Maria och sedan hem för att få besök av John och Linda. Trevligt trevligt! Emmy har haft en kanon bra dag idag, varit nöjd och belåten mest hela tiden. Allt känns superbra, nöjd bebis nöjd mamma och pappa!

Gårdagen spenderade vi med Elin och Alex, i den strålande solen så promenerade vi in mot stan och ut på isen. Oj va härligt det var! men ack så det brände i ansiktet efteråt, kroppen var helt mör och jag var totalt slut och däckade innan Markus och Emmy somnat. Har dessutom fått ont i halsen, tror det är från gårdagen. Vi promenerade i ca 2 timmar, plus en halvtimmes promenad med hunden senare.

Nu sover Emmy, M och hunden. Imorgon ska vi tvätta kläder. M jobbar till 17, så vi ska bara vara hemma och mysa på. Åh, glömde ju säga. Emmy fick en påskpresent av Alex, ett stooooort ägg som innehöll en superfin hoodie med tillhörande kjol från polarn o pyret, tyvärr så har Emmy redan överdelen i en anna strlk men vi får väl gå in o höra om vi får byta mot något annat. Superduper tack!!!

Inga kommentarer: