tisdag 6 maj 2008

Good news...

Idag har vi inte gjort många knop. Gått på en kortare promenad med hunden, E vägrade sova i vagnen. Såg bara två stoooora ögon som tittade på mig, våran nyfikna lilla dam. Tror vi kommer få börja använda sittdelen ganska snart. Hsb gubben var förbi och konstaterade att avloppsröret i källaren är håligt och att något måste göras, antingen smälla bort väggen (!?) och sätta nytt rör eller göra någon ny grej, spruta in nån massa i röret som sedan härdar och liksom bildar ett nytt rör i röret. Typ. Hoppas hoppas att detta inte är något vi måste stå för själva, då kommer det aldrig bli gjort då det både kostar en massa pengar OCH säkerligen är jävligt bängligt. Suck. Detta kommer alltså göra så att vårat renoveringsprojekt kommer förskjutas ytterligare en tid framåt så det är väl bara att glömma att få allt färdigt till hösten =(

Jaja, nog om det. Har även vart förbi syster och druckit kaffe, surrat och surfat runt lite på roliga sidor. Hittade en rolig sida http://www.isa.nu/shop/ där vi nog kommer köpa en fin tavla till Emmys rum när det är klart.

En annan rolig grej är att Emmy två ggr har gjort denna underbara sak, somnat helt på egen hand i sin egen säng! Alltså, helt utan att vi vyssjat och haft oss med henne i famnen. Bara lagt ner henne med nappen i munnen och sagt godnatt, strykt på henne och gått ut ur rummet. Kollat till henne då och då, satt in nappen och gått igen. Hon har inte grinat eller nått, bara legat och tittat upp på sin mobil och sedan somnat. Nu gör hon samma sak, jag sitter här och alldeles paff! Är detta något nytt som hon kommer fortsätta med måntro?

Imorgon börjar en tävling mig och M emellan. Fick idén av ett annat par som gör samma sak. Vi ska tävla om vem som går ner mest på en vecka. Så imorgon börjar fighten. Invägning på morgonen och sedan kör vi på tills målet är nått, förhoppningsvis kommer vi dit! Wish me good luck! Kvällen avslutas med en tallrik fil och musli. Hejs!

Inga kommentarer: