torsdag 19 februari 2009

Vilken natt, ojojoj. Jag är trött som få och kroppen värker, förmodligen pga för lite sömn. Emmy har hållt mig vaken större delen av natten, hon har vaknat och ätit 4 ggr (!) vad tusan nu!? Och däremellan har hon legat vaken och gormat större delen av natten. Kul med barn, jajjomänsan, alltid!

Gårdagen var supermysig, Emmy var pigg under resten av dagen så vi for på Laleh. Skönt att komma iväg och göra lite annat tillsammans. Det gick superbra för farmor och farfar här hemma, Emmy somnade 20.15 snällt som ett litet lamm. Skönt!

Nu spexar hon på som vanligt, ja hon är minsann en liten clown när hon märker att man tycker hon är rolig. Hon har även börjat komma med böcker och vill att man ska ta henne i famnen och läsa för henne. Mys!
Och humöret ska vi inte ens prata om, hon kan bli arg lilla damen. Bestämd tjej som låter oss veta att hon finns och har en vilja. Men ack så go däremellan! :)

Slutpladdrat, nu ska vi klä oss och gå ut med hunden i kylan. Sen blir det lunch på stan med Elin. Ska och hämta ut hennes present som jag beställt för ca 2 veckor sedan som nu kommit. Hoppas hon blir glad!

Inga kommentarer: