söndag 22 mars 2009

Lilla tösen

Så då var helgen över. Gumman är fortfarande sjuk och vi har mest tillbringat tiden inomhus förutom små korta promenader. Idag orkade hon tillomed att leka lite utanför oss en liten stund, sen tog hennes ork slut och det var bara att gå in igen. Men idag så har det gett med sig litegrann, hon har fått behålla det mesta av det hon väl fått i sig så vi håller tummarna på att det kanske lider mot sitt slut! Hostan hon fått håller i sig också, det har tillomed varit så att hon kräkts pga den, stackarn. Så imorgon ska vi kila till VC och prata med doktorn. Kanske hon får nån hostmedicin utskriven så hon kan sova ordentligt för det är mest om natten hon hostar.

M bygger i källaren för fullt, snart är råspåntsväggen klar som sedan skall målas vit. Kommer bli najs! Drömmer mig bort i inredningsvärlden. Ser några blockljus här och nån tavlelist där, lite foton och sånt. Kommer bli riktigt fint!

Jo, gumman har lärt sig att snurra. Hon snurrar runt när hon dansar. Precis som en liten prinsessa. Drar upp ena axeln och ser så söt ut! Myyysungen!

Har inte mycket annat att dela med mig av, som sagt rätt så händelselöst här. Tjing!

Inga kommentarer: