fredag 5 juni 2009

renovering

Idag har gummans humör inte varit det bästa, hon haft några utbrott där hon faktiskt skrikit rakt ut och stått och stampat i golvet och tårarna sprutat. Gaaah, rädd för vad som komma skall. Kommer de i någon sorts trots vid 1 ½ eller vad?

Har iaf hunnit med lite här hemma. Golvet i källarn är färdiglagt, han är duktig min karl! Jag har skurat och sedan möblerade vi om lite. Fixade till datahörnan lite och städat upp allt bråte. Ser ju faktiskt beboeligt ut där nere nu. M har försökt fota lite, men det är svårt att få rätt vinkel så man faktiskt ser hur det ser ut. Men lite kan ja visa, nån före och efter bild. Vi har som sagt bara gjort en light renovering. Vi har bara målat på betongen, rivit nån vägg och lagt nytt golv samt dragit om lite el och ska måla om trappen. Men i ett gammalt hus som det här är så ser det ut därefter. Kablar och rör överallt!

Här har vi rivit väggar som gått ut mot en kulvert (gången mellan lägenheterna). En stor elcentral satt på väggen som är på bilden, den har nu flyttats. se bild nedan.


En råspånts vägg satte vi upp och målade vit. Här ser ni den fula elcentralen som vi ännu inte byggt in i nån sorts låda. Vet ej om det kommer bli av....
Våran lilla datahörna som bara är provisoriskt uppbyggd.
Soffan i det blivande biorummet, även här ser ni alla fula rör som pryder vårat tak. Nu har vi dock en stor vit ryamatta och en tillhörande puff till soffan. Ska snart bära ner tvn från vardagsrummet till detta rum.
Ja, det var dom bilderna som såg någolunda okei ut. Nu ska ja sova, det här tog mig alldeles för lång tid att göra. Godnatt!

2 kommentarer:

Elin sa...

så fint ni får det =) det kommer nog bli riktigt mysigt

sandra sa...

Tack tack, det tar sin lilla tid när man inte har alla dygnets timmar att jobba på med det. Men tids nog så blir det nog riktigt bra! :)