torsdag 2 juli 2009

Igår var det tjejkväll och utgång. Såklart så glömde jag kameran hemma så inga partypics finns att visa tyvärr. Mycket trevlig kväll, tack tjejer! Tack till lillasyster som satt barnvakt igårkväll så M också kunde fara iväg på sin innebandy och för att du sedan var med Emmy idag på dagen så jag fick vara lite trött och risig i fred ;)

På eftermiddagen idag så tog jag och M oss ut till lägenheten och skulle sätta gips på väggarna men vi fick bara upp en skiva då limmet inte räckte så långt som vi trodde! Men å andra sidan fick vi en massa annat småpill gjort, M var så stolt över mig när jag stod där med sågen i högsta hugg och kapade bräder för att laga hålen i golvet efter rörmockaren varit där. Under tiden vi renoverade så var Emmy med Elin hemma hos henne, tusen tack vännen för barnpassningen trots att du är "barnfri"!

Medans vi bott borta så har Emmy hunnit sluta med vällingen, alltså no more välling! Skööönt! Nu äter hon frulle med oss och kvällsfika innan sängen och INGET under natten. Heeelt underbart! Detta innebär alltså att vi fått sova heeela nätterna, inte ens behövt springa in och ge henne tutten som hon tappar. Det bara sprutar ut ord ur henne också, så kul! Mycket som händer på kort tid. tandborstningen är inte heller längre ett problem, nu gapar hon stort och tycker tillomed att det är kul att borsta tänderna! Så söt, när man säger att vi ska borsta tänderna då går hon och och sätter sig på toastolen och dinglar med benen och gapar stort. I butiekrna så får hon hjälpa oss att hämta grejer och sätta ner dom i korgen, det är riktigt spännande och på så sätt håller hon fingrarna i styr och plockar bara i det mamma och pappa säger är ok.

Inga kommentarer: