lördag 25 juli 2009

M lägger gumman och jag har diskat undan middagsstöket. Vi har myst på hela familjen i sängen och busat massor. Emmy har börjat bitas då och då, oftast när det är något hon inte klarar av eller när man tar bort henne från något hon inte får ha. När hon gör det säger vi åt henne på skarpen men hon visar inget tecken på att det tar på henne när vi säger åt henne, har ni haft bitbarn och hur får man dom att sluta eller ger det med sig med tiden?

Något som iaf är kul är att vi börjat pottträna henne lite smått, igår lyckades hon kissa på pottan en gång. Försöker att hålla uppsikt över henne och läsa av henne hur hon beter sig när hon är kissnödig. Några kisspölar här och där blir det ju dock, men vad gör det? :)

Ska hoppa i badet innan jobbet, känner mig alldeles kladdig. Inte för att det egentligen spelar någon roll för på jobbet är det rätt svettigt. Imorgon blir det till att kliva upp tidigare än idag, för vi ska på kalas efter lunch och sedan blir det tacos ute i stugan hos svärisarna. ´

Inga kommentarer: