söndag 8 januari 2012

fixar kväll

Ikväll efter middagen hos T´s föräldrar satte vi plötsligt igång och rensade i garaget och förde upp grejer på vinden samt fixade tröskeln in till köket och limmade upp en knivlist på mosaiken (som vi nu bestämt oss för att behålla ett tag till) Den gör sig ganska bra till resten av köket nu faktiskt. Bara nytt matbord som står på min lista nu...dock inte Tomas....

Men, jag har en liten tanke om att måla om ekbordet till vitt och fixa andra udda stolar. Det enda som tar emot för T är egentligen bara att det var en dyr grupp av massiv ek.

Julen har också åkt ut, skönt! Nu känns det som att ljusare tider är på ingång (fastän det fortfarande är svart som natten större delen av dagen...).

Ska sätta mig och kolla efter en köksblandare så vi kan påbörja bytet av bänkskivan och diskhon snart. Imorgon ska T och köpa lampa till matsalen och två taklampor till hall gången. Det händer grejer nu!

1 kommentar:

Uttaget Belysning sa...

Javisst går vi mot ljusare tider! Underbart!

Du är varmt välkommen att bolla idéer kring belysning (utan tvång för köp givetvis) med oss om du vill - Vi älskar att prata lampor!

God fortsättning!

MVH,
Magnus, Uttaget Belysning