tisdag 19 februari 2008

Tiden springer fram, hinner inte med mycket mer än att bära, amma, byta blöjja, trösta and so on. Haha, livet är allt bra härligt.
Första natten hemma, allt har gått superbra. Ett litet missnöjjt ljud från henne under natten men inte mycket mer än så. MEN det var nog för att få oss att freaka ur kan jag sägam vid stod brevid varandra och bara tittade på den andre, Emmy skrek för fulla halsar och vi trodde det aldrig skulle ta slut. Tiden gick riktigt sakta, en långsam död kändes det som. Allt detta pågick i hela, hör och häpna. MAX 15 minuter. Hahahaha! Och vi höll på att dö, svetten lackade under dessa evighetslånga 15 minuter. Ohh puuh! Men vi klarade det! Vi besegrade skriket!! Hon bajsade, åt och somnade om och sov då från ca 02 till 06.30 då hon ville äta igen och sen somnade vi om till 10.
Idag har hon varit vaken mycket, förmiddagen åt och sov hon fram till 13, sedan dess har hon varit vaken tills 16.30 ungefär. Inte velat ligga ner själv alls, bara bäras. OJ så jag har vankat av och fram hela dagen. M har varit på uppdrag under dagen, banken, jobbet osv så det har inte blitt mycket gjort hemma. Tur att M är så otroligt duktig på att hjälpa till, han lagar mat, städar undan, gör ärenden, handlar osv. En premiär tur med vagen har också hunnits med, hunden måste ju rastas så vi passade på att gå ut allihopa. Mysigt! Emmy var så nöjd så.
Idag kommer min pappa förbi och kikar på sitt lilla barnbarn, mysigt.
Såhär nöjd är man efter man ätit. Gul o söt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Rekommenderar en sjal att bära henne i om hon gillar att vara nära. Superbra med sjal, då har ni båda händerna fria att göra annat med.

Sansis sa...

Jo, vi har ju en easyhug. Har testat den en gång och det funkade bra. Blir nog fler ggr =)

Anonym sa...

Va söt hon är=)/ida och melvin

Sansis sa...

Ida; tack! =) Eran är inte heller så pjåkig! Vi får se till att ses någon dag!

Anonym sa...

gud vad bra du beskriver. drömmer tillbaka i tiden när jag läser kan SÅ känna igen det du skriver =)Skönt att första turen med vagnen gick bra, det kan ju vara lite läskigt =)