tisdag 11 mars 2008

Idag har vi varit väldigt sociala. Känns bra att kunna vara utanför hemmet igen, mötte upp Hanna och Walter vid vårdcentralen när vi skulle till BVC. Emmy har gått upp till 4080 g och är 54 lång. Stooooora damen! Vi gick hem till oss och käkade lunch o lekte. Vidare till coop och handla lite,sen till Holms cafe för att fika men där var det fullt så vi promenerade vidare till Hanna och Anders och fikade istället. Härligt att komma iväg, Emmy skötte sig utomordentligt! hon verkar trivas bra med folk runtomkring sig, förhoppningsvis håller det i sig.Kom nyss hem från personalmötet, fick en superfin filt och blommor. Så snälla! Dom planerar att jag ska följa med på afterwork snart med dom, kul att få klä upp sig och äta god mat. Om än bara för 2 timmar så ska det bli kanon kul att få komma ut. Längtar!!

Får se hur natten blir,hon höll sig vaken till 5 imorse.Mindre kul, jag var supergrinig imorse när hon åter igen började böka och ha sig.
Imorgon ska vi in till stan en snabbis med moster Lisa, ska kika på nå kläder åt mig då jag har presentkort på Diva. Nu blir det tv tittande för hela slanten medans lillan sover.

Inga kommentarer: