måndag 24 mars 2008

Lite uppdateringar från helgen. Igår tillbringade vi dagen i stugan trots det inte alls så bra vädret, men det var ändå skönt att ta sig ut. Idag åkte vi ut till stugan igen med nästan hela M´s släkt och grillade, solade och hade det mysigt. Emmy låg i vagnen heeela tiden och bara sov. När vi kom hem så badade M med Emmy och sen gjorde vi oss fina för middag hos M´s bror med tjej och sedan vidare därifrån till morfar och fru. Emmy fick en stickad kofta och ett par nike brallor som hon kan ha snart. Hon har ju vuxit så det knakat den senaste tiden, både på bredden och längden! Hon är med mycket mer i blicken och kan fästa den på saker, lampor är såklart det mest intressanta att titta på. Funderar på att införskaffa oss ett babygym då hon verkar intresserad av att titta på saker nu OCH faktiskt kan ligga själv för en stund. Hon ler mycket mer nu, hon lyckades få en tår i ögat på både mig och Markus när hon fyrade av världens smile mot oss när vi gullade med henne. Oj vilken lycka!

Imorgon ska vi träffa Elin och Alex som ääääntligen kommit tillbaka från sin tripp i södra sverige. Det har säkert hänt massvis med roliga saker med Alex, det går verkligen i stormsteg fram i utveckling för honom. Ena dagen kryper han och nästa så går han, och tänder har han fått dessutom! Jisses, hinner ju inte med! Hur snabbt ska det inte gå för Emmy då, Hjääälp!!

Nu börjar M jobba igen, ska bli skönt att pengaflödet kommer igång igen men ack så trist att bli ensam med gumman. Harhaft sån lyx de senaste 6 veckorna då han inte jobbat mycket alls, på mornarna så har han tagit henne för det mesta och jag fått sova ut,Men nu blir de andra bullar, inte ligga och lata sig i sängen längre. Imorgon börjar även upprensning av allt bråte från väggarna som M raserat i källaren och sedan ska vi planera ut vart vi ska ha elcentralen och proppskåpen som vi måste flytta. Tur vi har M´s morbror som kan hjälpa oss med eljobben, annars hade det blivit dyrt för oss.Nu ska jag ta över nattningen av gumman så M får lägag sig i tid då han ska och jobba tidigt imorgon. Tjo hej, håll tummarna för en bra och solig dag imorgon!

Inga kommentarer: