fredag 21 mars 2008

Nu har vi nattat gumman i sin egen säng, kl 23.30 somnade hon ordentligt. Hon håller på och bökar i en halvtimme ungefär. Försöker att inte ta upp henne i onödan, grinar hon bara ytterst lite alltså bara gnäller lite så låter vi henne ligga kvar och gny lite medans vi stryker henne på huvudet eller buffar i rumpan och "schyyar" lite så somnar hon om igen. De gånger hon vaknar är det för att nappen trillat ut men det bryr hon sig bara om den första halvtimmen innan hon somnar på riktigt. Så nu behöver vi inte springa och plugga in nappen hela tiden.

Idag blev det stan med syster, fika hos Helena och Tob (som fyllde 25) och sedan besök hemma utav M´s morbror med sambo. Mycket gjort idag! Nu är det nedräkning tills M börjar slava igen. På tisdag startar det, suck. Kommer va ensam mycket nu framöver, trist.

Imorgon har vi inget planerat, ska nog ta det lugnt hemma och bara mysa. Har inte haft många hemmadagar på senaste tiden. Kan behövas ibland också. Nu ska vi sova, gumman kommer nog vakna om två-tre timmar kanske. Godnatt!

Inga kommentarer: