onsdag 23 april 2008

Berg med disk

Puuh, har just diskat undan efter middagen. Vilket berg. Förstår inte hur det lyckas bli så förbaskat mycket disk på 2 personer. Har en dålig ovana att alltid ta nya glas så fort man ska dricka något, plus att allt samlas på olika ställen när man har två våningar. Alltid en massa glas i datarummet på övervåningen, i sovrummet och i vardagsrummet. Hur ska det inte bli när vi har 3 våningar att vistas på!

Idag har vi ( jag och Emmy) socialiserat med Hanna och Walter. Kom dit på morgonkvisten vid 11 och hann med en frukost, lunch och fika (dock inget för mig!) Spelade spel med Walle som fick för sig att fuska. Emmy blev underhållen av Hanna och jag kunde koppla av lite =)

När M kom hem så fick han ta med sig en övertrött Emmy (som vägrat sova mer än 40 min på hela dagen ungefär) och hunden på promenad medans jag lagade middag med hög musik strömmandes ur högtalarna. Skönt att få göra nått utan en skrikandes bebis och en gnällandes hund med mig. Imorgon var det tänkt att M skulle vara ledig, men de blev ändrade planer. Så imorrn ska vi nog inte göra annat än att mysa på hemma och kanske ta oss iväg på en liten promenad under dagen om vädret tillåter. Längtar till söndag då M är ledig och vi kan umgås hela familjen en hel dag. Mysigt. Syndade innan middagen med en liten chokladboll, var såååå choklad sugen! Suck, har ingen karaktär!

Inga kommentarer: