söndag 14 september 2008

Gumman blir 7 månader!

Nu är helgen över har hunnit med att både slappa och ränna runt. En bra kombination. Idag drog vi oss ut till byn, rutvik rättare sagt. Där hälsade vi på M´s morbror med familj. Sedan har vi även hunnit med en tur med bilen och kikat på hus i olika områden. Vi är såna där som glider runt sakta sakta och kikar in genom fönstrena, bli inte rädda om ni ser oss. Vi är inga inbrottstjuvar! Emil och Hugo har varit förbi, men jag och Emmy hade en foto tid att passa hos Mia ( www.photobymaria.com ) så M fick stanna och leka med dom. Vi fick några bilder innan Emmy blev allt för less och kinkade ihop, då vi fick avsluta.

Imorgon blir tösen 7 månader. Hon har fått börja äta små brödbitar med massor av smör på. Det gillas! Vi har även sänkt sängen till botten så hon inte får för sig att ställa sig upp och klättra ur. Det går fort nu, hon ålar sig fram i hög fart här hemma. Man hinner inte alltid med alla gånger, ibland är hon och drar i gardinen eller pillar på förstärkaren och sätter på radion på högsta volym. Ja det är med andra ord en omställning att hinna med hennes takt, svettigt värre ibland.

Imorgon blir det möte med mammas godman som har utsetts, skönt att lämna över alla viktiga delar som ekonomi och kontakter med myndigheter, slippa oroa sig för det också.

Inga kommentarer: