måndag 1 december 2008

Full rulle

Goddag. Emmy sover lunch så jag passar på att ta det lugnt ett tag. M är och fixar med en massa saker, hämtar nycklar från hemtjänsten till mammas lägenhet, lämnar tillbaka hjälpmedel mamma haft hemma, slänger saker från mammas förråd som jag aldrig hittade (!?) nere i källaren samt hämtar hem de grejjer vi sparat från mamma. Sedan ska vi in till stan och låsa upp min telefon (har inte kvar PUK koden till simkortet) Hoppas det går, jobbigt att inte ha telefon! I stan ska vi även träffa Hanna och barnen, kanske hinna med en kopp kaffe innan vi beger oss hem till dom där vi ska laga middag tillsammans.Mysigt!

Igår funkade våran plan med att få Emmy i säng tidigt genom att bara låta henne sova en gång på dagen. Hon sov mellan 11-13.30 ungefär så istället somnade hon 19.30 igår kväll. Så fårse om hon tänker ta en lika lång sovstund idag då, vore bra!

Ikväll blir det nog även en tur till mamma, hon äter väldigt lite, dom får i henne mest vätska nu. Hon sover mest hela tiden och andningsuppehållen blir fler och fler....lilla mamma....

Inga kommentarer: