lördag 31 januari 2009

Framsteg och renovering

jaha var har hänt sen sist då...Emmy promenerar för fullt, som om hon aldrig gjort annat. Hennes 1 årsdag närmar sig med stormsteg, att gumman blir så stor. Hon har humör tjejen, jisses. Hon liksom morrar åt en när man tar bort henne från något hon vill ha men inte får, och ibland får hon världens utbrott. Att sitta i vagnen när man är vaken är ingen hit, det gäller att tajma in det när hon ska sova MEN det är 30 min som man har på sig. Hon sover inte mer i vagnen än så när man är på stan iaf.

Källaren håller vi på med lite varje dag. I det kommande biorummet där vi lagt golv så blir det kanonfint. Nu väntar vi på att elektrikern ska komma och dra lite nya uttag åt oss OCh flytta ett proppskåp ute i det andra rummet. För där har vi minsann rensat och stått i. Om jag säger såhär, källaren är på ca 35 kvm, vi hade en liten gång att röra oss på mellan rummen. Alltså var resterande av utrymmet fyllt med grejjer, HUJJA! Men nu är det ca 3 kvm med saker som vi sparat. Vi ska sätta liggande träpanel på en av väggarna också, det blir som en fondvägg och trappen håller vi på och slipar för att sedan kunna måla vit och sätta nålfiltsmatta på stegen.Blir kanon!

Imorgon ska jag städa medans M är på isen med Emmy, farmor och farfar. Sedan får vi besök av Helena och Tobias som tar med sig nybakt fikabröd. Lyxigt!

Inga kommentarer: