tisdag 6 januari 2009

Full rulle!

Godkväll. Har inte haft en stund över idag för att sitta vid datorn. Fullt upp hela dagen, först hade vi besök av M´s chef med familj och sedan ringde syster och undrade om vi ville äta middag med dom, och det ville vi ju såklart! Så det blev tacos hemma hos oss och sedan har vi suttit och myst på här tills klockan blev ca 20.
M la Emmy strax efter det och hon bökade på tills klockan blev 21, men nu sover hon iaf. Jag håller på i tvättstugan för fullt, stått och kladdat med Galltvål på Emmys kläder som är fulla av tomatsåsfläckar, värt mödan för fläckarna försvinner!

Idag fick vi även en liten leverans av Helena som varit på Ikea,dock hade dom inte allt de vi beställt men fick iaf 3 av sakerna. En spegel till Emmys rum (med en krokodil på) samt lite säkerhetsgrejjer så som dörrstoppar och klämskyddsgrejjer till skåpdörrar. Bra bra! Imorgon blir det en tur till stan mest trolig. Vi ska kolla efter en kameraväska och kanske att det slinker med något fint, förhoppningsvis till mig! Nu blir det TV och så innan jag ska springa till tvättstugan igen. Tjo!

Inga kommentarer: