måndag 12 januari 2009

Galenskap

Lyssnar på karlavagnen, bra skumma människor som ringer in alltså. M sitter och sover i soffan bredvid mig, trött karl som klivit upp kl 5 varje morgon sen i lördags. Jag fick iaf sova länge idag, strax efter 10 imorse så vaknade gumman. Det var skönt med sovmorgon ska jag säga!
Dagsrutinerna blir alldeles åt pipan när de små blir sjuka, det tar ett tag att komma tillbaka till de gamla rutinerna.

Idag har jag promenerat 1 timme och 35 min totalt, till och från jobbet. Skönt väder att gå i, lite halt dock. Emmy fick sova i vagnen medans jag gick till jobbet, då var hon glad och nöjd under mötet. Jobbar väldigt mycket nu de kommande månaderna men känns bra att tjäna lite pengar jag med!

Idag såg jag Oprah som handlade om pedofiler, usch så illa berörd och äcklad jag blev! Tror dom sa att under 2 år hade dom beslagtagit mellan 300 000 och 500 000 datorer fulla med barnpornografi, nätet är sjukt farligt egentligen! Sjuka människor som inte borde få finnas i livet. Hörde idag av en bekant om ett projekt i Norge för några år sedan som innebar att de skulle sätta ut dömda pedofiler inom dagis och skola som ett steg i deras rehabilitering. SJUKT! Nu vet ja ju inte hur det blev med det där men att man ens kan tänka tanken?

Och ja, när man nu själv har barn så börjar man ju fundera och skräms upp.

Mitt lilla hjärta får ingen någonsin göra illa!!!

Inga kommentarer: