torsdag 15 januari 2009

tillbaka

Har lånat svärföräldrarnas dator hem, skönt att kunna surfa igen. Hemskt att man är så bunden till datorn. Fast man får rätt mycket gjort, idag har jag tex skrivit i Emmys fotoalbum om förlossningen, rensat bland papper och en massa andra saker som man annars skjuter upp för att sitta vid datorn istället. Nu lägger M Emmy, har börjat få tillbaka rutinerna hon hade innan hon blev sjuk. Nu är det tidiga mornar (ca kl 8) och tidigare kvällar!

Imorgon ska vi träffa Hanna med familj, dom har varit bortresta alltför länge så nu har vi saknat dom nog. Blir kul att träffa barnen, min gudson Walter har säkert vuxit mycket och lärt sig många nya saker undertiden dom varit borta, mysungen!

Emmy är fortfarande för feg för att släppa och gå nån längre sträcka, men hon tränar med nått steg då och då. Vi har påbörjat målning av ena rummet i källaren, sen blir det att köpa golv! Kul! Ska testa en spikmatta ikväll då jag fått ont i axlar och rygg, för någon dag sedan så knäckte det till i ryggen och brände och sedan dess så gör vissa rörelser riktigt ont. Nu blir det lite målning i källaren. hej!

Inga kommentarer: