tisdag 10 mars 2009

Ångest

Hemkommen från arbetet och ska strax kvällsfika med älsklingen. Tandvärk fortfarande, den gör mig alldeles matt och på dåligt humör.Men imorgon ska jag tillbaka till tandläkaren igen och förhoppningsvis klurar vi ut vad det kan vara för fel. Hade tänkt ta mig en prommis in och sedan en hem. Efter Emmys lunchvila ska vi promenera till svartöstan till Helena och Tobias, socialisera lite och bebissnacka för dom ska snart ha en liten en.

Idag var vi på stan tillsammans med lillasyster, fikade och kollade ut vår/sommar jacka åt E. På Sub&Co så sprang E omkring och fick syn på en annan liten tjej. Hon gick fram till henne och drog upp hennes klänning och kikade på hennes navel.Haha, höll på stt skratta ihjäl mig. Så sött, som att hon liksom bara ville kolla om hon också hade en likadan som hon själv :) Gullunge! Det hon säger hela tiden nu är OJ! (samtidigt som hon gör ett stort Ooo med munnen,helfestligt!) och Heeej. Har märkt av att blygheten har kommit nu också, hon börjar grina när det kommer nån främmande (ibland även såna vi känner) och ska prata med henne eller tar på henne, hon springer till en och klamrar sig fast i famnen. Nu går hon riktigt bra även i skor och ute. Kul!

Jag och M ska försöka börja träna tillsammans nu under våren och sommaren så gott det hinns med. Ska till och börja med skaffa ett 4 månaders kort ( på STIL, det är där M har gratis träningskort via jobbet) Och sen får vi se hur det blir. Vill inte binda upp mig på ett år då jag gjort det förr och bara slängt pengarna i sjön då jag inte fortsatt.

Just ja, vi har påbörjat operation Sluta-med-nattmatningarna. Natten till idag körde vi med att bara mata henne en gång innan vi la oss vid 23.30 och sedan inget förräns på morgonen vid 6 tiden. Gick väl rätt ok, hon vaknade vid 2.30 och ville äta igen men jag fick henne att somna om och sedan tog M över så jag vet inte riktigt hur mycket han fick försöka söva om henne men jag tror det var vid fyra tiden och fem tiden som han fick hålla på. Men vid halv sex gav vi upp och gav henne en flaska. Inatt ska vi köra på att inte ens mata henne första gången, så hon lär vakna snart och börja gorma. Shit alltså, jag har ångest. Ska hålla mig vaken till 3 för det är bara jobbigare att somna för att sen måsta vakna om och om igen. M tar över efter 3 till morgonen så jag får sova lite också. Önska oss lycka till, vette tusan hur jag ska palla det här. Någon annan med barn som velat äta under natten, hur har ni gjort för att sluta? Tips!!??

Nu ska jag surfa runt lite på familjeliv och läsa om nattmatande och tips på hur man slutar. Behöver allt stöd jag kan få, har ju fan inte sovit en hel natt på ett år!!!

Inga kommentarer: