tisdag 14 april 2009

Bitande

Så då var man hemma igen efter en eftermiddag/kväll på jobbet. Emmy följde med mig på P-mötet då M jobbade till 19 ikväll. Hon var superduktig och lätt att ha med tills klockan började närma sig 18.30 då började hon skruva på sig och bli lite gnällig. Men strax efter 19 kom M och hämtade henne.

Idag har vi haft en lugn dag tillsammans med lillasyster som komoch hälsade på under dagen. Vi satt ute på altanen i solen medans gumman sov i vagnen. Imorgon är M ledig och lillasyster vill komma och umgås med oss. Såklart gumman får komma, det är ju bara mysigt med sällskap och Emmy avgudar sin moster! Hannt in till stan innan jobbet och där kikade jag på skor till Emmy för när vi ska ner till malmö så kan hon ju inte ha sina vinterdojjor på sig, det är ju rätt varmt och vårigt där nu!

En annan sak, idag upptäckte jag att gumman har börjat försöka bitas. Främst när hon blir arg och inte bara på andra utan även på sig själv. Idag bet hon sig i armen så pass att hon fick ett litet märke, vet dock inte om det egentligen var menat att bita mej men tog fel och bet sig själv men flera ggr efter det så försökte hon bita sig i handen och på fingrarna. Någon annan som har barn som gjort eller gör detta?

Inga kommentarer: