måndag 13 april 2009

underbart

Godmorgon. Idag skiner solen och det droppar från taket. Idag hade dagen vart perfekt om M hade fått vara ledig tillsammans med oss. Iställetfår jag och gumman roa oss själva utan honom idag. Funderar på att ringa mi padre, men han sover mest troligt fortfarande. Hade vart trevligt att besöka honom idag, var ett tag sen sist...

Vi klev upp strax efter 6 imorse, tror hon hade kunnat somna om ifall jag hade vaknat tidigare av att hon gnällde till. Istället så hannt hon kasta iväg tutten och ställa sig upp i sängen så det var rätt kört att försöka få henne att somna om. Låg dock i våran säng en stund och myste. Hon lekte med tvkontrollen och hittade en barnkanal med nå barnprogram på. Ibland kan tv:n vara ett underbart ont!

Nu sover gumman igen efter några timmars lek och lite frukost. Ska passa på att göra mig iordning för dagen då vi måste och handla lite nödvändigt ont. Blöjjor och sådant kul. Hunden ska också rastas så det blir väl en liten prommis i det fina vädret. Sen ska jag ringa papi!

Inga kommentarer: