söndag 14 juni 2009

Virrvarr


Oj va tiden går fort, dagarna flyter ihop och jag kan knappt svara på vad vi gjorde i förrgår. Men idag så vaknade vi upp i stugan, regnet öste ner så vi myste på inomhus med frukost och lek. Dock så avbröts det mysiga med en olyckshändelse, Emmy brände handen på kaminen och huvvaligen så hon hade ont. Vi spolade med vatten och efter ca 30 min så var det bra och hon märkte knappt utav det. Tror det mesta berodde på chock OCH M´s föräldrars reaktion. Herrgud vad de kan hetsa upp sig och föra över sin rädsla på henne. Blir tokig på sånt, det blir ju liksom inte bättre av att de själva blir alldeles till sig och skriker och har sig.

Innan vi for hem så svängde vi förbi storheden där vi köpte en liten leksaksladugård åt Emmy, tanken var också att vi skulle hitta ett par stövlar åt henne på den där rean men det hade inte öppnat när vi var där. Åkte istället till barnens hus och hämtade ut bygeln till vagnen. När vi beställde den så sa de att den skulle kosta närmare 200 men när M hämtade den så trodde de att det bara var en reklamation och gav den till oss. Tack tack, dock så har vi ju inte ens köpt vagnen från dem...

Ikväll så har vi blivit bjudna på middag hos Hannas mamma och pappa, så vi var 3 barn och 6 vuxna. Livat men trevligt :) Kom hem vid 21 och Emmy kunde inte somna förräns 22, hon var helt uppe i varv och låg och lekte i sängen. Inte ens välling fick jag i henne så vi får se om hon vaknar i natt och vill äta. Nu har hon ju inte ätit på natten under en veckas tid, ta i trä!

Här är byrån som vi låtit slipas och målas om, knoppar har vi också satt nya. I like!

Inga kommentarer: