måndag 12 oktober 2009

Helgen har gått fort, har jobbat 7-16 lördag och söndag och sen har ja inte hunnit med så mycket mer. Jo i lördags var lillasyster här och myste. Emmy har varit på dagis medans jag jobbat och det har gått kanon bra. Hon hade dock varit rätt ledsen under eftermiddagen på söndagen då alla andra barnen gått hem och hon var kvar ensam med fröknarna. Hon hade gråtit varje gång någon förälder kommit och hon sett att det inte var jag. Men det kan ju ha berott på att hon var grymt trött också då hon klivit upp 5 på morgonen för att vi skulle hinna dit innan jag började.
Imorse vaknade hon kl 5 och tyckte vi skulle kliva upp. Försökte lägga henne igen men det var lönlöst, bara att masa sig upp. Tog täcket till soffan och slumrade medans hon fick se på en film.

Idag blir det inte många knop. Ska sova medans Emmy sover lunch och sedan blir det lunch. Efter det ska vi handla lite och städa. Inte mer spännande planer än så inplanderade en måndag som denna. Än så länge! Kanske kanske kanske att det blir film ikväll. En av de nya falck filmerna eller så True blood.

Inga kommentarer: