måndag 15 mars 2010

Jaha, det här med vattkopporna då. När vet man att de inte smittar längre? Börjar kännas att hon skulle behöva komma till dagis och leka med sina vänner hon har pratat om två dagiskompisar under helgen och nämnt "Ida Emmy gå dagis". Ska ringa dom och höra för nu är det ju över en vecka sen hon fick dom och vad jag sett så har det inte kommit fler och dom hon hade har ju torkat, förutom dom hon haft nere på "skruttan" men där är det ju alltid lite fuktigt pga blöjan så det är svårt att avgöra.

igår hade jag o T en mysig eftermiddag. Vi var bjudna på middag och efter det födelsedagsfika, under tiden satt Moster Sessan barnvakt. När vi kom hem så var det full rulle, Emmy tog T i handen och släppte honom inte ur siktet under resten av kvällen. Det var kojjbygge, monsterjakt, pusselläggande och dans. När jag till slut fick henne i säng så var klockan 20.30 och strax efter det så slog vi igång en film och åt lite chips och dip. T var så trött så han somnade där han låg bakom mig och så även jag efter ett tag.

Idag fick jag sovmorgon till kl sju, SÅ skönt! En timmes extra sömn gör mycket! Frukost direkt för lilla damen och kaffe för mig. Ska ringa dagis nu och höra vad som tycker, hon kanske får åka dit idag och leka någon timme.

Inga kommentarer: