torsdag 22 april 2010

Hämta hem lilla hjärtat

Åh så ja längtat! Idag kommer mitt hjärta hem igen, haft en vecka full med både roligheter och tråkigheter. Solen har ju börjat visa sig mer och mer och som alla andra är jag mycket gladare överlag när solen skiner. Den här veckan kommer bli riktigt mysig. Emmy har fått en stortjejssäng nu. Var på Ikea med syster och sambo och passade på när vi ändå var där. Ska bli spännande att se hur hon reagerar och hur det kommer gå vid läggningarna. Börjar nog med att sitta bredvid tills hon somnat annars tror jag det blir en massa spring fram och tillbaka. Hur har ni andra gjort? Till helgen planerar vi små utflykter. Ska och kolla på djuren på miljögården, hälsa på T´s föräldrar. Hon älskar att hälsa på hos dom, "hälsa på Svenne" säger hon och skiner upp som en sol. Det är alltid en massa bus och upptäcktsfärder i huset deras. Sen på söndag kommer syster med sambo upp från Malmö. Hoppas på fint väder så vi kan vara utomhus och leka, ska bli kul att se Lisa och Emmy leka. De har ju inte setts sen vi var ner förra våren. Åh så mysigt vi hade det då :)

Nu ska ja klä mig och packa ihop mina grejer jag dragit hit till T. Har en hel ikea säck full med kläder här, den får han ta med när han kommer ikväll.

Såg filmen seven pounds för nån kväll sen, se den om ni inte sett den! Var beredda på att grina....

2 kommentarer:

minnapinna sa...

vi satte oss utanför noras dörr (efter bokläsning och prat o mys), med dörren på glänt så att hon såg oss hela tiden. klev hon upp så ledde vi henne tillbaka till sängen.

efter ett tag så puttade vi igen dörren, men satt ändå kvar. ville hon något så visade man bara att man satt kvar.

efter ytterligare nån vecka så puttade vi igen dörren och gick iväg. ropade hon på oss så hann vi smyga tillbaka o sätta oss, innan hon klev upp o kikade så att vi fanns där.

numera så lägger vi henne, läser, pratar, myser o sen går vi iväg.

Sansis sa...

Okei. ja det skulle ju kunna funka, som ja gjort med nattningen i spjälsängen ungefär. Bara det att då har ja gått in och lagt henne ner när hon står upp och leker med något. till slut har hon ju fattat galoppen och ligger ner och sjunger sig till sömns. Har ju både vardagsrum och kök nära hennes rum så hon hinner ju inte så långt om man skulle sitta utanför...