torsdag 6 maj 2010

duktig tjej

Ja då sover lillan. Två sagor och lite snutt med tutten så somnade hon. En tidig kväll men det var behövligt för henne, hon hade klivit upp tidigt imorse. Idag hade hon tydligen kännt själv att hon behövde kissa, under lunchen så hade hon sagt att hon var kissnödig och sagt och gjort så gick dom till pottan och lät henne kissa. Här hemma så har hon fått gå utan blöja och två ggr sa hon kissa och sprang själv till pottan och kissade. En gång satt hon på golvet och sa att det kommer bajs men ville inte bajsa på pottan så jag fick ta på en blöja istället. Hoppas att det håller i sig och att hon kanske kan bli torr till sommaren!

Vid middagen så sa hon att hon ville åka till svenne och nina, det är T´s föräldrar. Så imorgon har vi bestämt att om det är fint väder så ska jag och hon ta en promenad till dom och hälsa på. Kanske vi går till miljögården tillsammans också och tar en fika. Vore mysigt! :)

Nu ska ja koka lite kaffe och försöka njuta av att bara vara, hade helst velat ha en tidning och lite choklad men jag får nöja mig med kaffet bara....

Inga kommentarer: