tisdag 7 december 2010

Hus update

Hej!
Nu har vi äntligen fått igång internet i huset. Man är sjukt handikappad när man inte har internet att tillgå, att leta upp recept till exempel går ju inte att göra när man knappt äger en kokbok eller att kolla busstider eller annat viktigt som man alltid gör på nätet. Jaja men nu är det igång iaf och skönt är ju det! Idag är vi lediga, jag och och gumman. Dagen började dock inte alls bra, E var på dåligt humör ända från att hon slog upp sina blå tills att jag la henne för att vila. Hoppas hon vaknar upp och på bättre humör för vi måste ut och skotta samt gå på affären, kylskåpet ekar tomt. Blir kanske att ta bussen till affären, pulkan är trasig och läcker in en massa snö så det blir extra tungt och vagnen går knappt att köra i snön. Misstänker att det inte är allt för bra plogat på vägarna...

Huset då, ja det är alldeles underbart skönt att bo i. Känslan när man kommer in är verkligen hemtrevlig tycker jag!

Uppdatering; Postade aldrig inlägget tidigare men en liten update då. Bussarna här ute går ju hela tiden på eftermiddagarna så att åka och handla på affären i centrum här är no problemas, även att åka med buss hem går smidigt ju! MEN det där körkortet skulle verkligen underlätta allt ändå. Nu ser vi på Tingeling, har slitit som ett djur med skottning och att bära upp lådor till övervåningen som ska vidare upp på vindan så nu ska jag avnjuta en kopp kaffe och njuta av lugnet innan vi ska fixa middag. Imorgon ska vi på tapetjakt, igen. Till helgen ska vi hinna med att spackla, slipa och lägga golv samt adventsfira hos syster Mia så det ska bakas lite innan det också. Fullt upp med andra ord!

Jo just ja, glömde ju nämna att vi slutat med tutten nu åt E. Riktigt duktig är hon! Inge tjat i princip om den på dagarna och knappt nå när hon ska sova. Det har verkligen gått över förväntan! duktiga duktiga hjärtat!

2 kommentarer:

Liisa sa...

Härligt att höra att ni trivs! Har varit in här och kikat efter en uppdatering flera gånger per dag! :) Kramar/ L

sandra sa...

Liisa; det ska komma lite bilder på hur det ser ut så småningom också så håll utkik :P