måndag 28 mars 2011

Då var helgen över och det har varit fullt ös och mysigt som tusan att ha besök av lillasyster, storasyster och sambo. Det har varit middagar,spel och hockey i helgen. Gumman kom till oss på lördagen och fick umgås med sina mostrar och njöt i fulla drag av uppmärksamheten hon fick! Vi ska öva på "Veven, gräsklipparen, kasta tärningen och röra om i grytan" dansen som Marcus lärde oss ;) E har dansat framför Beyonce videon och försöker efterapa rörelserna, en kul syn! Innan hockeyn igår åkte vi ut med T´s mamma och pappa till hertsöträsk för en liten spontangrillning medan de andra åkte iväg på annat håll. Vi kommer ta många spontana grillkvällar där ute i sommar, kasta lite med kast spöt och mysa i sommarkvälls solen.

Idag är det åter jobb för T, jag börjar mitt vardagsgnetande på fredag med jobb hela helgen. Tyvärr kan vi inte ändra schemat för E så vi kommer ha henne när jag jobbar den här månaden, får hoppas de går att fixa till nästa månad...

Inatt sov vi i soffan, låg och pratade och såg på BB live. Vaknade vid sex tiden och la oss i sängen och sov vidare till halv nio. Har lite ont i nacken, det var trångt i soffan! Nu är det dags för frukosten.

Inga kommentarer: