torsdag 3 mars 2011

Idag har vi haft en supermysig dag jag och gumman. Vi gick ut på gården och sedan tog vi oss en promenad med boben till Miljögården. Där var det soligt och varmt på farstukvisten så vi satte oss och fikade lite. Gick hemåt efter närmare en timme därborta, fortsatte utevistelsen och skottade lite på gården. Sen var det dags för lunch och en tur till affären, trodde hon skulle somna i vagnen men icket. Munnen gick i ett på henne och hon har varit på ett underbart humör hela dagen. När vi kom hem så fixade vi lite mellis i form av hallon och blåbär och en smörgås. Jag läste dagstidningen och E lekte med glasunderläggen som är formade som olika djur. Hon har placerat dom lite varstans i köket. I blommorna och hängandes i taklampan b.l.a.

Nu sitter vi i soffan och myser, E ligger och ser på barnen i bullerbyn. Tror minsann hon är lite trött!

Fick sms av älsklingen som sa att han kommer hem idag ändå, han längtade efter "sina tjejer" så han åker upp igen imorgon över dagen. Blir så varm i hjärtat!

Efter middagen kommer svärföräldrarna över på kaffe och bus med gumman. Trevligt, E längtar! Jag håller på att somna, måste aktivera mig. Kanske fortsätta städningen med lite dammtorkning.

Inga kommentarer: