onsdag 21 september 2011

Underbara unge. Hon är så fin våran tjej. Har idag spenderat dagen med att rita och mysa på morgonen, sedan åkte vi in till stan där vi åt lunch och köpte byxor åt henne. Hon har bara tights i sin låda så nu fick hon två par velour byxor och ett par mjuka baggy jeans samt ett par fina randiga tights som hon själv fick välja. Vilka tror ni hon ville ha på sig direkt...inte var det jeansen iaf! Det är ju typ omöjligt att få på henne en tröja och byxor, det ska vara tights och klänning tycker hon.

På bussen till stan somnade hon direkt vi satte oss nästan och sen när vi åkte hem så höll hon på att slumra till, när vi kom hem så satte jag på en film och hon skulle promt inte vila sa hon så hon skulle sitta upp. Där sitter hon nu och sover, envis!

jag tvättar dagens tredje maskin, tagit fram kycklingen till middagen och ska sen cykla till svärmor och hämta overallen som hon var så snäll och for in på stan och handlade till gumman innan de hann ta slut. Hoppas bara färgen är ok och att den passar. Nu är det bara rejäla handskar och en varm mössa att inhandla sen är hon kittad och klar för vintern!

Idag ska vi dra ut gamla golvet i hall gången så det är klart inför fredagen då vi ska sätta igång och lägga in nya valnötsgolvet. Äntligen! Känns som att det alltid kommer något ivägen för renoveringen, i helgen tex är det 30 årsfest på lördag plus att jag då jobbar dagtid så T får fixa en massa själv på dagarna. Hoppas det blir klart redan på fredag för på söndag kommer ju även gumman hem igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

SÅ SÖÖÖÖT! :)