måndag 28 november 2011

Dagen har passerat med dunderfart, tyvärr. Tiden gick alldeles för fort och vi har haft mysigt besök. Började med att vi alla promenerade till miljögården för att titta på fåren, kallt ute var det dock så vi blev inte allt för långvariga men det var skönt med lite friskluft. Väl hemma så sprang Emmy och Alex upp på övervåningen och stängde dörren och där lekte dom mest hela tiden utan några problem alls. Mysigt! Åt lunch och sedan fikade vi medan barnen roade sig bra på egen hand åter igen.

Nu har dom farit hem och jag har roat mig med att städa upp i tvättstugan som allt för ofta ser ut som ett bombnedslag. Tur det finns en dörr att stänga om sig då man slipper se kaoset. Fast jag är rätt duktig på att bara låta kaoset passera utan desto mer bekymmer. Men till slut kommer man till en punkt då man bara måste ta tag i det....och det var idag!

Strax kommer T hem från jobbet och då blir det palt middag. Sedan tar vi alla en promenad till affären och hämtar ut två paket. Ett till Emmy och ett till mig!

Inga kommentarer: