söndag 13 maj 2012

Idag har vi varit ute i det fina vädret som hållit i sig hela dagen trots att väderrapporten lovade regn! Det bränner lite skönt på kinderna minsann, efter att vi ätt frulle åkte vi till storheden och kollade in virke till staketet som vi planerar få upp till helgen. När vi kom hem så satte vi igång att gräva upp buskarna på framsidan och det känns redan fräschare och lite mer modernt huset. Vi ska ha ett vitt liggandes staket med smala pinnar ganska tätt emellan, men första ska vi fylla på med mer jord och så gräs och sen sätta stolparna och börja bygget! Tur man jobbar i färgbutik nu så man kan köpa billig färg, för det är banne mig inte gratis med färg annars!!

E hade en rolig eftermiddag ute medan vi höll på och gräva, massor av maskar som fick ett bo i hennes hink och hon höll på med dom i evigheter och lekte. Gullunge.

Sen hade vi ett mindre roligt utbrott innan sängdags, det här med hostmedicin var ingen hit och det blev värsta utbrottet EVER. Alltså seriöst, värre än någonsin. Poltergeist unge, verkligen....Huuua!!

Nu ska ja ladda för morgondagens roliga projekt, få ihop badrummen till huset!!

Inga kommentarer: