fredag 7 mars 2008

Varit frånvarande då vi haft besök från Hudiksvall. Roligt att få träffas igen då det som sagt var ett tag sen och deras lilla Hanna har ju vuxit så mycket sen sist! En riktigt söt tjej!
Igår var vi på våran första stadstur med Emmy, inga stora utsvävningar men vi gick på Åhlens cafét och fikade och en kortis på lindex. Allt gick kanon då Emmy sov i vagnen heeeela fikat och turen på lindex.Men alldeles just när viskulle bege oss tillbaka till bilen så blev hon hysterisk så vi halvt om halvt sprang från smedjan tillbaka till åhlensparkeringen. Tid och rumt försvann verkligen, vi såg bara rakt fram!! Hon var GALEN i vagnen! Väl framme vid bilen så tystande hon, typiskt. Hon tyckte nog vi haft det för lätt sådär första svängen på stan så hon ville få oss att svettas! Men det var trots allt en lyckad tur, nu kanske vi vågar oss iväg inom en snar framtid igen.

I helgen är det massor med besök, Elin med familj ska kika förbi vid lunchtid, sen ska vi på födelsedags fika hos Johan och Tarja. På söndag ska vi och fira Hugo som fyller 2, Emmys farmor och farfar ska nog komma förbi oss sen också, Fullt schema med andra ord!

Emmy sover i vagnen nu,hör och häpna! Hon har sovit förbi sin skrikperiod som brukar starta vid 22 ungefär, vi ara väntar på att hon ska vakna och sätta igång. Sitter på helspänn. Kanske hon vaknar senare och börjar skrika då eller så ska hon helt enkelt inte ha nån skrikperiod inatt! Vore underbart! Kanske det vänder?? Får uppdatera imorgon,nuska vi baxa upp vagnen på övervåningen så kanske hon sover vidare ett tag till innan hon ska käka. godnatt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Här, sandra! http://www.recepthjalpen.se/articles_ghee.php