onsdag 28 maj 2008

Mammas dag

Idag sken solen, sen gick den i moln. Men hannt med en promenad med hund och bebis iaf medans det var varmt. Idag är det mammas dag, hon fyller år med andra ord. Försökte ringa henne men hon låg och sov, fortfarande kvar i umeå. Det betyder att dom anser att hon inte är nog kry för att förflyttas till sunderbyn för eftervård. Hoppas iaf att dom låter henne ligga kvar så länge som möjligt i sunderbyn så hon verkligen piggnar till. E har börjat kräva mycket uppmärksamhet av en, nästan all vaken tid måste man ha henne i famnen. Visst det är så med barn, men ibland måste man använda båda händerna och huvudet för att göra och tänka på annat. det om är mest jobbigt är att hon inte kan sova i vagnen om den inte är i rullning. Tänk så skönt det hade varit om hon som grannens bebis kan läggas i vagnen på bron och sedan sova flera timmar. Men icket, hon ska minsann så fort vagnen slutat rulla spärra upp sina blå och bestämt vara klarvaken. Altanbygget är på G, nu väntar vi på gubben som ska mäta upp och jämna ut marken så det kan plintas upp. Sedan är det rock´n roll! Kanske till nästa vecka att den är klar!

Igår grillade vi hos syster, mycket trevligt! Emmy sov sig igenom hela kvällen. Välbehövt efter att ha varit vaken i princip hela dagen från 5 på morgonen. Undantag för ca 1 ½ timmes sömn utstrött över dagen.

Idag har det varit en bra dag för gumman, ätit/sovit/lekt. Precis som det ska vara! Nu när hon sover en stund ska jag passa på att rensa lite i garderoben, städa toaletten och ringa lite samtal ang mammas flytt till nya lägenheten. ÅH! höll på att glömma, på lördag ska jag på temafest (frankrike är temat?!) festen börjar inte förräns 20.00 och då sover ju Emmy förhoppningsvis så det är ju kanon. Ska bli underbart att få komma iväg, göra mig snygg, dricka nån drink och bara ha kul. Hon sover ju hela nätterna i princip så det ska nog gå bra för M.

Inga kommentarer: