måndag 9 juni 2008

helgen

Den här helgen har bestått av att hälsa på mamma på sjukhuset på självaste nationaldagen, vi tog med oss lite fika. Dock så var hon inte speciellt pigg. Har börjat hata sjukhus,får rysningar i kroppen när man går in genom portarna. De 3 längsta dagarna i mitt liv var nog dom efter förlossingen när vi var tvungna att stanna kvar. Usch och fy, nästa gång åker vi hem på direkten om allt ser bra ut. Vi åkte sedan vidare ut till stugan där det väntades grillning, kubb och bastu, såklart. På lördag åkte vi till piteå med R och L, gick på Mio och även några butiker i stan. Köpte bara en liten grej, en leksak att ha på vagnen. Sedan åkte vi tillbaka till stugan, grillade, spelade spel,bastade. Igår så kom vi hem vid 15 tiden, packade upp och plötsligt slog kl 17 och Emmy blev tvärtrött, vi badade henen lite snabbt och pyttsade henne sedan i säng. När hon somnat så slog vi på grillen och grillade kyckling. Mysigt. Sedan kom M´s bror emd flickvän över och såg på film.sedan var det godnatt, då var kl strax efter 23.

Emmy har somnat tidigt varje kväll senaste tiden, i helgen somnade hon mellan 17-18 tiden. Skönt, men då har hon dessvärre vaknat tiiiidigt som attans. Men men. Hon är omöjlig att hålla vaken. Bara skrik och det orkar man ju inte med allt för länge. Nu i veckan blir hon 4 månader, tycker det var en lite tråkig period. Händer inte så mycket med henne, mest samma sak hela tiden. Längar tills hon börjar kunna rulla,skratta och lite sånt. Nu har vi gått över till 2:an på ersättningen,kan vara därför hon haft några gnälliga dagar. Magen har säkert inte ställt om sig än och krånglar därför. På torsdag ska vi till bvc, skabli spännande att se hur mycket hon ökat i vikt sedan vi började med ersättningen. Tycker minsann hon gått upp mycket, lite fler valkar här och där har kommit.

Idag ska vi inte göra många knop. Jag fick sovmorgon till 8.30 och nu har M farit till jobbet. Han kommer hem när E somnat så han fick lite kvalitetstid med henne på morgonen istället. Solen är inte framme idag, mulet o trist. Inte lust att gå utanför dörren idag.

Inga kommentarer: