måndag 1 september 2008

Full rulle hela dagen

Kvällsmys i soffan, gumman sover och M tränar innebandy. Ensamt och tyst, men ack så skönt! Har tvn på , ser på singelmammorna och dricker en kopp té. Idag har vi rantat en del, först till stan där vi fikade med Emmys farmor på Waynes. Sedan vidare på kappahl där farmor köpte ett par jeans med bruna muddar och två par halksockar (hon har börjat vilja gå när man håller henne i händerna), sedan gick vi till HM där vi hittade en rosa vintermössa samt rosa "tossor". men dom får vi se om vi kommer behålla, måste testa de först på henne tillsammans med den bruna fleeceoverallen. Sedan for vi och hälsade på E & H, kikade på deras nya kök och drack lite kaffe. Sedan bar det vidare mot babyproffsen där vi skulle köpa en åkpåse (baby travel med öppning i mitten samt öppning för fötterna då hon blir större o använder skor.), dock fanns den inte inne i svart så vi får vänta tills dom får in den senare i veckan. Kom hem, lagat mat, städat och busat med Emmy samt haft besök av M´s bror + tjej.

Sedan har det hänt något som inte skett på bra länge. Emmy somnade av sig själv idag, la henne i sängen o matade henne med vällingen. Efter det låg hon och pratade med sin lilla kanin i kanske 30 min, sedan blev hon tyst och när jag kom in så ligger hon med båda benen uppe på sängkanten och kaninen i handen och utan tutten! Såååå söt våran underbara solstråle! Hon börjar bli en stor tjej nu, egen vilja och hon älskar att höra en sjunga och se en dansa! Nu ska ja se klart på singelmammorna,och sen göra klart kvällsfika tills M kommer hem från träningen. Imorgon ska vi hälsa på min mormoroch morfar, blir första gången som Emmy träffar dom. Det ska bli mysigt!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

men är det sant!? herregud!!! det är ju helt sjukt farligt med bränder i radhus ju.
och jag visste inte att han var döv och alkis, trodde bara han var blind.
men allvarligt. man borde ju ta upp det med styrelsen eller ngt. typ ta ut hans spis och låta honom äta kall mat...
jag förstår att ni är skärrade. det är vi med nu! men vi litar på dig nu hädanefter ;)

Anonym sa...

Leja: Ja vi har pratat med styrelsen. Han äger ju inte lägenheten, bara hyr den av föreningen. Så dom ska sätta in en timer på hans spis så det inte händer igen.