söndag 7 juni 2009

Utbrott

Emmy har senaste tiden haft lite utbrott då och då, ibland fattar vi ingenting. Helt plötsligt när hon leker med något så flyger det grejer i luften och hon skriker och har sig. För ja, ingenting. Vi tar det oftast med ro och kan skratta åt det. Men ibland när dessa små utbrott äger rum så känner man hur svetten tränger fram och man vill bara slita sitt hår. Ja det är ju förmodligen bara en fas hon går igenom, ett sätt att uttrycka sig osv. Men det är jobbigt att hela tiden måsta kämpa med påklädning, blöjjbyten, matning osv. Man kan lugnt säga att man är utmattad vissa dagar, som om hjärnan är alldeles tom. Trots det så längtar jag efter henne varje sekund som jag är ifrån henne. Tokigt men sant!

Sitter och kollar runt på barnvagnar, vi funderar på att skaffa en mindre sittvagn istället för teutonian vi har. En spirit s3, trehjuling har vi nu. Vad har ni för vagnar? Är ni nöjda eller missnöjda?

Imorgon är planen att på förmiddagen hinna med att dammsuga och skura. Sen ska vi till barnenshus och höra om en bygel till vagnen (har råkat he sönder våran) sedan vidare och köpa färg till trappen och efter det till Leoslekland. Ska se om det är något för Emmy, hon är ju rätt rörlig nuförtiden och kanske kan uppskatta det? Nu däremot ska ja göra M sällskap till sängen, han har legat utslagen på soffan brevid mig ett bra tag nu. Godnatt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Barnen brukar ha en fas då dom lever rövare för ingenting. Det brukar bli lugnare då dom kan uttrycka sig bättre.
Antar att det är någon slags frustation över att inte kunna prata så att man förstår.

Vår dotter var lugn som en filbunke till ca 14 mån ålder. Helt plötsligt blev hon som förbytt. Härjade och skrek som bara den. Blev bara värre och värre.

Nu fyller hon 2 i juni och det har blivit bättre. Hon började på dagis i början av maj och det var då den stora förändringen skedde. Det har lett till mer stimulans och bättre tal.

Hälsningar Tess

sandra sa...

Ja, misstänkte ju att det är därför hon beter sig som hon gör ibland :)Längtar tills hösten då hon ska börja förskolan, kommer ske så mycket då. Både positiva opch negativa saker ;)