onsdag 5 augusti 2009

På tu man hand

Har precis krypit ner i sängen, vi har varit ute på ranten sedan 21 ungefär. Lillasyster och hennes kille satt barnvakt (emmy sov) och vi for in till stan. Fikade på roasters, tittade på folk, pratade och sedan tog vi en promenad runt stan och in på statoil, köpte djungelvrål och pålägg till frukosten :) och sedan vidare med bilen och kollade in lite hus. Precis som förr! Tack systeryster för att du ställer upp, glad att vi har dig!

Våran renovering har ju som sagt stått still ett tag nu, sen vi flyttade hem har vi verkligen inte orkat göra något då någon av oss alltid jobbar. Men till helgen ska vi hämta hem lite tapetkataloger för inspiration. Tanken är att vi ska färdigställa köket först innan vi tar oss an "matsalen". Förhoppningsvis kan vi bestämma oss så vi kan börja göra klart i slutet av denna månad. Vill ha det ganska basic på väggarna i köket då det ändå inte är så många väggar att tapetsera. Det lutar åt något lite mörkare då köket är stort och vitt, kanske något åt det mörkgråa hållet. Sen kan vi inte heller bestämma oss för om vi ska ha en tapet med mösnter på bakom glasskivan i köket eller om det bara ska tapetseras med samma som på de övriga väggarna och kanske bara sätta något väggord bakom skivan. Vad tror ni?? Gah, blir tokig på alla valen. Att vi sedan har olika smak gör ju inte saken bättre heller....

Imorgon ska vi till stan tidigt på morgonen tillsammans med Elin,vi ska slåss med pensionärerna. Tänkte passa på att kila in när E ändå ska sova. Lillasyster ska tydligen också med. Kanske man hinner titta på något då :)

1 kommentar:

Th sa...

ha mönster bakom glasskivan i köket, duvet en såndär blomma som slingrar sig! :)