lördag 5 juni 2010

Mätt till tusen, ätit grillat och fikat. Idag var det ju först jobb några timmar, då fick Emmy vara på dagis och leka av sig. Tur att hennes bästa vän melissa var där också. De hade dansat och sjungit mest hela tiden :) Hämtade henne och for till grillmiddagen som vi hade tillsammans med jobbet. Hon har busat och sysselsatt alla som var där, hon är verkligen allt annat än blyg! Hon är en liten bestämd tjej som vet vad hon vill, verkligen! Det är alltid lika kul att fara iväg med henne bland massa folk för det är som då man verkligen ser hur hon är. Hemma kan hon vara en riktig mammagris och vill gärna sitta i famnen och sådär men bland folk så spelar det ingen roll då kan hon vara med alla, hon hade förmodligen inte ens märkt om jag hade gått.

Vi kom hem kl 21, la henne och hon somnade ganska direkt. Jag har ont i huvudet och överväger att ta en tidig kväll jag med. Ingen idé att sitta uppe och häcka, T är på sin avslutningsfest med jobbet, som jag också så gärna hade varit på. Han sover hemma hos sig inatt med andra ord, trist :( Dock ingen idé att han kommer hit och ligger bakis imorgon med en busig liten en hemma!

Imorgon är det kalasdag, då ska vi och fira lille Arild som nu hunnit bli 1 år. Ska bli kul, hoppas vädret är fint så barnen kanske kan leka ute också :) Efter det är planen att vi ska på middag hos T´s föräldrar. Får dock se hur orken är imorgon. Blir iaf mys i soffan framför en film och med lite godis. Det är ett som är säkert!

1 kommentar:

Helena sa...

Ses imorgon! =)